Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bossche Bollen!

  • Bereidingstijd: 50 minuten
  • Porties: 5 Bossche Bollen
  • Aantal koolhydraten: 1.2 g khd per bol (exclusief chocolade)

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Vulling:

Topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160c.
Klop de eiwitten stijf samen met de kaneel, wijnsteenbakpoeder, zout en erythritol in een vetvrije kom.
Maak 5 hoopjes van het stijfgeklopte eiwit.
Bak de soezen 25 minuten in de oven.
Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie met erythritol en klop de slagroom met kaneel en erythritol stijf.

Laat de bollen afkoelen en maak gaatjes in de onderkant zodat je de slagroom erin kunt spuiten met een spuitzak. Dip de bollen in de gesmolten chocolade.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, Bossche, bol, soezen, gebak,