Chocolade mug cake

Ik heb deze middag een Challenge voor mezelf gemaakt omdat ik mega trek had in chocolade! Een snelle chocolade mugcake was voor mij perfect en ideaal tijdens een drukke dag.

Klik hier voor meer mugje recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chocolade mug cake

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 2,5 g khd

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.



Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten in een magnetron bestendig schaaltje en verwarm de mugcake 1,5 minuut in de magnetron op 750watt. (of 25 minuten in de oven op 160c.


Notities

Ik vind de mugcake heerlijk met verse aardbeien, bosbessen, frambozen en bramen. Een toef slagroom maakt hem helemaal compleet!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, chocolade, snel, snelle, mugcake, mug, cake

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

9 Comments

  1. Ik vond het net zo handig dat je eetlepels als maat hanteerde nu heb je het in grammen. Maar er zullen ook mensen zijn die alles af willen wegen. bedankt voor je leuke recepten.

  2. Rita verhaert

    Is het niet mogelijk om ook de tijd en de graden van een gewone oven bij te zetten? Ik heb namelijk geen microwave. Bedankt

  3. Ga ik zo maken ziet er lekker uit. Bedankt weer voor nog zo’n topper.

  4. Gister gemaakt, maar vond hem erg droog helaas ?

  5. In de speculaas mugcake zit ook roomboter. Ben je dat hier niet vergeten te vermelden?

  6. Ik heb deze vandaag gemaakt. 5 ml extra slagroom, de helft van het amandelmeel vervangen voor kokosmeel, kleine stukjes pure chocolade erdoor en 1 min op 1000 watt. Deze was echt fantastisch lekker.

Laat een antwoord achter aan Erica Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.