Omschrijving
Ik heb deze springvorm gebruikt.
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 1 ei
- 20 gram amandelmeel (klik)
- 1/4 tl xanthaangom (klik)
- 80 gram huttenkase
- 90 gram geraspte kaas
- 35 gram creme fraiche
- snufje oregano
- peper
- 15 gram ui
- 15 gram spekreepjes
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 175 graden.
Meng de eieren met de amandelmeel, xanthaangom, huttenkase en 75 g geraspte kaas tot een beslag.
Doe het beslag in een springvorm en bak vervolgens voor 20 minuten in de oven.
Snijd de ui vervolgens in dunne ringen.
Smeer de creme fraiche over de bodem en verdeel de gesneden ui en spekreepjes over de creme fraiche.
Strooi tot slot de oregano, peper en 15 g geraspte kaas over de flammkuchen en bak nogmaals voor 15 minuten in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, flammkuchen, pizza