Witlofhapjes met zalm en roomkaas!

Hoe gezellig zijn deze witlofhapjes met zalm! Van de week heb ik ze ook met tonijn gemaakt (klik hier) en deze zijn ook super lekker! Ik vind het heerlijk voor in de weekenden, als verwen snack, luxe lunch of als voorgerechtje.

Klik hier voor meer recepten met witlof.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Witlofhapjes met zalm en roomkaas!

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 3.7 g khd per portie

Ingrediënten

  • 150 g witlofblaadjes
  • 200 g gerookte zalm
  • 10 stengels verse bieslook
  • 100 g roomkaas
  • 50 g tommies
  • snuf peper

Bereidingswijze

Snijd de stronk van de witlof en was de blaadjes.
Snijd de zalm in reepjes en de bieslook in kleine stukjes.
Verdeel de roomkaas en zalm over de witlofblaadjes.
Snijd vervolgens de tommies door de helft.
Verdeel ook de tommies over de witlofblaadjes en strooi er tot slot wat peper en bieslook over.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, witlof, roomkaas, zalm, hapje, tussendoortje, voorgerecht

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

4 Comments

  1. Hai Oanh,
    Ik heb gisteren je recept voor worteltaart cakejes gemaakt maar vond het niet lekker! We hebben het zo de vuilnisemmer ingekieperd….
    Het ligt misschien aan het soort Stevia wat ik gebruik. Ik gebruik de poedervorm gekocht in de supermarkt en die geeft het geheel een licht bittere smaak.
    Gebruik jij soms een ander soort?
    Jammer, want alle andere recepten die ik tot nog toe heb gemaakt zijn heerlijk!
    Gr. Wendy

    • Ohh wat vervelend Wendy!!
      Ik gebruik zelf Sukrin+, 2 keer zoeter dan suiker en zonder gekke nasmaak. Je kan die oa bij oanhswebshop scoren ?

  2. Hallo Oanh,
    Wat een heerlijk recept.
    Ik mis alleen het gedeelte wat er met de zalm en bieslook gebeurd?
    Of doe je dat door de roomkaas?
    Ik lees je reactie wel.

    Groeten, Jolanda

Laat een antwoord achter aan Oanh Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.