Witte broodjes

Deze heerlijke broodjes heb ik gebakken zodat ik weer een klein voorraadje heb ik de vriezer. Ik heb eiwitten gebruikt voor dit recept en met de eidooiers heb ik deze wafels gemaakt. Deze crème brulee is ook een echte aanrader om te maken met overgebleven eidooiers!

De broodjes vind ik heerlijk met hartig beleg en als tosti of panini zijn ze ook echt smullen geblazen!

Ik heb deze broodjes bakvorm gebruikt.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Witte broodjes

  • Bereidingstijd: 55 minuten
  • Porties: 6 broodjes
  • Aantal koolhydraten: 1,4 g khd per broodje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de zaadjes en pitjes tot een deeg en verdeel het over 6 bakvormpjes.
Strooi de zaadjes over de broodjes en bak het ongeveer 50 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, koolhydraatarme, glutenvrij, glutenvrije, brood, broodjes, bolletjes, witte, keto, low carb,

Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.