Deze heerlijke broodjes heb ik gebakken zodat ik weer een klein voorraadje heb ik de vriezer. Ik heb eiwitten gebruikt voor dit recept en met de eidooiers heb ik deze wafels gemaakt. Deze crème brulee is ook een echte aanrader om te maken met overgebleven eidooiers!
De broodjes vind ik heerlijk met hartig beleg en als tosti of panini zijn ze ook echt smullen geblazen!
Ik heb deze broodjes bakvorm gebruikt.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintWitte broodjes
- Bereidingstijd: 55 minuten
- Porties: 6 broodjes
- Aantal koolhydraten: 1,4 g khd per broodje
Ingrediënten
- 175 g amandelmeel (klik)
- 15 g psylliumvezels (klik)
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 25 g gesmolten roomboter
- 3 eiwitten
- 2 tl appelazijn
- 240 ml warm water
- snuf Italiaanse kruiden
- sesamzaadjes en/of maanzaad
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de zaadjes en pitjes tot een deeg en verdeel het over 6 bakvormpjes.
Strooi de zaadjes over de broodjes en bak het ongeveer 50 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, koolhydraatarme, glutenvrij, glutenvrije, brood, broodjes, bolletjes, witte, keto, low carb,
Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?