Ingrediënten
- 75 g amandelmeel (klik)
- 10 g eiwitpoeder (klik)
- 2 eieren
- 85 g volle kwark/Griekse yoghurt
- 30 g bruine suikervervanger (klik)Â
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Topping:
- 50 g koolhydraatarme witte chocolade
- 1 grote aardbei
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingredienten voor de cake tot een egaal mengsel en verdeel het over de bakvormpjes.
Bak de cakejes 20-25 minuten goudbruin in de oven en laat ze afkoelen.
Smelt de witte chocolade au-ain marie en dip de cakejes in de gesmolten chocolade.
Snijd de aardbei in plakjes, leg er een plakje aardbei op elke cakeje en laat de chocolade enkele minuten stollen.