Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
Mousse:
Topping:
- 25 g smelt melkchocolade (klik)
- 25 g witte chocolade (klik)
- 25 g frambozen
- 25 g blauwe bessen
Bereidingswijze
Smelt de witte chocolade en de melk chocolade in twee aparte schalen au-bain marie.
Laat de gesmolten chocolade afkoelen.
Klop de slagroom lobbig en meng de helft van de slagroom door de gesmolten witte chocolade en de andere helft door de gesmolten melkchocolade.
Hak de chocolade voor de topping in grove stukjes en verdeel de helft van de chocolade over 3 glaasjes, gevolgd door de witte chocolademousse.
Strooi daar de andere helft van de gehakte chocolade over met frambozen en verdeel de melkchocolademousse erover.
Garneer de mousse met blauwe bessen en laat de mousse in de koelkast opstijven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, mousse, trifle, chocolade, romig,