Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
Cake:
- 50 g suikervrije witte chocolade (klik)
- 100 g zachte roomboter
- 50 g roomkaas
- 250 g amandelmeel (klik)
- 40 g rood fruit
- 15 druppels stevia vanille drops (stevia kopen)
- 2 eieren
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Topping:
- 20 g rood fruit
- 25 g suikervrije witte chocolade (klik)
Glazuur:
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Hak de witte chocolade in grove stukjes.
Meng de gehakte chocolade met alle cake ingrediënten tot een egale massa en schep het geheel in de bakvorm.
Hak de witte chocolade voor de topping en verdeel het met de rest van het rode fruit over de cake.
Bak de witte chocolade vanille-fruitcake 45 minuten in de oven.
Laat de cake afkoelen en maak ondertussen het glazuur door de eryhritol poeder te mengen met een paar druppels water. Blijf roeren en voeg eventueel meer druppels water toe totdat het een mooi glazuur is geworden.
Sprenkel het glazuur tot slot over de cake.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, with, chocolade, cake, fruit