Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

“Wolkentaart”

  • Bereidingstijd: 55 minuten
  • Porties: 12 puntjes
  • Aantal koolhydraten: 2,7 g khd per puntje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de kokosmeel, amandelmeel, wijnsteenbakpoeder, zout, bruine suikervervanger en citroenrasp.
Meng vervolgens de eieren met de Griekse yoghurt, roomkaas, citroensap, vanille en boter en meng het geheel tot een luchtig beslag.
Verdeel het beslag in tweeën en meng in 1 van de twee kommen beslag de cacaopoeder erbij.
Schep het beslag om en om in de springvorm en bak de wolkentaart 40a45 minuten in de oven.

Laat de cake afkoelen en garneer de wolkentaart met deze poedersuikervervanger. 


Notities

Prik met een satéprikker in de wolkentaart om te toetsen of de cake in het midden gaar is gebakken.