Yoghurt cake

Afgelopen week heb ik deze yoghurt cake gebakken, heerlijk met een laagje jam! Lekker hoog in eiwitten, in Skyrr naturel zitten namelijk maar liefst 10 g eiwitten per 100 gram. Dat maakt deze cake ook een goede optie om op te smikkelen als ontbijt. Hij is makkelijk om te maken en goed in te vriezen! Je kunt er allerlei lekkere variaties aan geven. Probeer bijvoorbeeld eens deze koekkruiden of cacaopoeder toe te voegen uit mijn kruidenlijn!

Klik hier voor meer cake recepten.

Ik heb deze springvorm gebruikt.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten! 
Voor de mensen die boek 6 & 7 nog niet hebben, heb ik een leuke aanbieding! Je kunt beide boeken namelijk scoren als combinatie deal!! (klik) 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Yoghurt cake

  • Bereidingstijd: 55 minuten
  • Porties: 8 punten
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd per punt

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160c.
Mix de eieren met de kwark en erythritol luchtig.
Voeg de rest van de ingrediënten toe, vet de springvorm in en schep het beslag er in.
Strooi de amandelschaafsel erover en bak de cake 45-50 minuten in de oven totdat hij gaar en mooi goudbruin is gebakken.

Laat de kwark cake afkoelen en snijd het horizontaal doormidden.
Verdeel de jam over de onderste helft en leg de andere helft erbovenop.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kwark, cake,

3 Comments

  1. Avatar foto

    Makkelijk te maken en erg lekker.

  2. Avatar foto

    Wat is de cake heerlijk en smeuïg, gemaakt voor ontbijt maar als als taart/cake bij de thee of koffie ook heerlijk. Gebruiksvriendelijk recept.

  3. Avatar foto

    Heerlijke cake

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.