Ik had trek in heerlijke verse tapenade bij de tomaten olijf broodjes
Je kunt het lekker bij het avondeten eten, als tapas of een borrel 🙂
Simpel, vers en lekker! Daar hou ik van
Ingrediënten 1 bakje tapenade (4 porties)
3.5khd per portie
1/4 potje zongedroogde tomaatjes
2 kastanjechampignons
1 teentje knoflook
peterselie blaadjes van 1 tak peterselie
3a4 el olijfolie
2a3 el Parmezaanse kaas
1 el pijnboompitjes
Heerlijk met tomaten olijven broodjes (klik voor het recept)
Bereidingswijze:
Rooster de pijnboompitjes kort in een pan
Hak de Champions fijn en bak ze in een pan met was kokoslie
Snijd de zongedroogde tomaten, knoflook en peterselie in stukjes
Doe het in een bakje en voeg de rest van de ingrediënten (behalve de champignons) toe en mix het met een staafmixer
Voeg wat meer olijfolie toe voor het juiste structuurtje en klaar is kees!
Een heerlijke, makkelijk en verse tapenade 🙂
Hoi Oanh ik heb een vraagje, als je het over zongedroogde tomaatjes hebt gebruik je dan die gedroogde in een zakje zonder olie of de kant en klare zongedroogde tomaatjes in een potje bijvoorbeeld die van AH?
Alvast bedankt voor je antwoord.
Ik gebruik altijd de tomaatjes uit het potje Greet! 🙂
Heel erg bedankt voor je reactie!!!