Ingrediënten
- 200 g spaghettipompoen (alleen het vruchtvlees meegerekend)
- snuf peper
- snuf chili flakes
- snuf paprikapoeder
- snuf oregano
- snuf basilicum
- 50 g spekblokjes
- 30 g parmezaanse kaas
- 30 g blauwe kaas
- 30 g geraspte oude kaas
- 30 g garlan kruidenroomkaas
- 75 g tommies snoeptomaten
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 175c.
Halveer de pompoen en sprenkel daar olijfolie over.
Strooi er peper, chili flakes, paprikapoeder, oregano en basilicum over.
Bak de pompoen 45 minuten in de oven en schraap daarna het vruchtvlees los met een vork.
Bak ondertussen de spekblokjes ongeveer 5 minuten in en pan en voeg daarna de kazen toe.
Meng het vruchtvlees vervolgens met de rest in de pan en snijd ondertussen de tommies doormidden en voeg ook die toe.
Zet tot slot het vuur uit zodra alles goed gemengd is.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, spaghetti, pompoen, pasta,