Ingrediënten
- 80 g amandelmeel (klik)
- 25 g eiwitpoeder (klik)
- 120 ml ongezoete amandelmelk
- 2 eieren
- 30 g bruine suikervervanger (klik)
- 25 g gesmolten roomboter
- 2Â tl wijnsteenbakpoeder (klik_
- 1 tl vanille-extract (klik)
- snufje zout
- 40 g aardbeien
Topping:
Bereidingswijze
Mix alle ingrediënten tot een egaal mengsel, snijd de aardbeien in kleine stukjes en voeg het toe aan het geheel. Schep 1/4 deel van het beslag in de pan of pannenkoekenmaker.
In de pan: Bak de pannenkoek ongeveer 2-3 minuten in de pan totdat de bovenkant droog is. Draai de pannenkoek om en bak de pannenkoek nog ongeveer 1-2 minuten op de andere kant.
Met de pannenkoekenmaker: Bak de pannenkoeken ongeveer 4 minuten in de pannenkoekenmaker.
Garneer de pannenkoeken met aardbeien, koolhydraatarme stroop en koolhydraatarme poedersuiker.
Â
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, aardbei, aardbeien, pannenkoeken,