Ingrediënten
- 300 g biefstuk
- 25 g ui
- 1 teentje knoflook
- 30 g peultjes
- 30 g paprika
- 50 g champignons
- 250 g paksoi
- 200 g courgette
- 1/4 kipbouillon blokje
- 2 el sojasaus
- 1/2 tl sereh
- 1/2 tl laos
- 1/2 tl gemberpoeder
- 3 el water
- optioneel: Verse koriander
Bereidingswijze
Snijd de biefstuk in dunne plakjes, de ui in ringen en de knoflook fijn.
Bak de uien en knoflook in een pan met olie en voeg na enkele minuten de peultjes toe.
Snijd ondertussen de paprika, champignons en paksoi in stukjes en bak het mee.
Voeg het bouillonblokje, sojasaus, sereh, laos, gemberpoeder en een beetje water in de pan.
Rasp de courgette in slierten en bak het met de biefstuk de laatste 2 minuten mee op middelhoog vuur. Garneer de biefstuk roerbak met verse koriander.