Biefstuk roerbak!

Ik had nog een stukje biefstuk over en heb daar vandaag deze heerlijke roerbak van gemaakt met de groenten die ik nog in de koelkast had liggen. Paksoi, paprika, peultjes uit de tuin, courgette en champignons. Het was heerlijk en super makkelijk om te maken! Ideaal om je left-over groenten in te verwerken en ook lekker met tofu, kipfilet of garnalen!

Bekijk hier meer wok gerechten.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Biefstuk roerbak!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 2 personen
  • Aantal koolhydraten: 10 g khd

Ingrediƫnten

  • 300 g biefstuk
  • 25 g ui
  • 1 teentje knoflook
  • 30 g peultjes
  • 30 g paprika
  • 50 g champignons
  • 250 g paksoi
  • 200 g courgette
  • 1/4 kipbouillon blokje
  • 2 el sojasaus
  • 1/2 tl sereh
  • 1/2 tl laos
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • 3 el water
  • optioneel: Verse koriander

Bereidingswijze

Snijd de biefstuk in dunne plakjes, de ui in ringen en de knoflook fijn.
Bak de uien en knoflook in een pan met olie en voeg na enkele minuten de peultjes toe.
Snijd ondertussen de paprika, champignons en paksoi in stukjes en bak het mee.
Voeg het bouillonblokje, sojasaus, sereh, laos, gemberpoeder en een beetje water in de pan.
Rasp de courgette in slierten en bak het met de biefstuk de laatste 2 minuten mee op middelhoog vuur. Garneer de biefstuk roerbak met verse koriander.


Heb je mijn nieuwe ebook, Snelle toegankelijke koolhydraatarme recepten al gezien?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.