Ingrediënten
- 2 eieren
- snufje zout
- 150 g poedersuikervervanger (klik)
- 150 g amandelmeel (klik)
- rasp van citroen
- erythritol (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Splits de eieren en mix het eiwit stijf met een snufje zout.
Zeef de poedersuikervervanger en amandelmeel door de stijfgeklopte eiwitten, rasp er ongeveer een tl citroenschil bij en meng het tot een homogene massa.
Schep het mengsel in een spuitzak en spuit er 35 hoopjes van.
Strooi een beetje erythritol over de koekjes en bak de bitterkoekjes ongeveer 15-20 minuten goudbruin in de oven.
Laat de koekjes afkoelen zodat ze uitharden.
Notities
Je kunt als het nodig is je vingers nat maken en de bitterkoek hoopjes egaler en platter drukken.
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, bitterkoek, bitterkoekjes, glutenvrij, lowcarb, keto, koek, koekjes,