Omschrijving
Ik heb de cake gebakken in deze bakvorm.
Ingrediënten
- 225 g roomkaas
- 60 g gesmolten roomboter
- 50 g gesmolten witte chocolade (klik)
- 55 g bruine suikervervanger (klik)
- 4 eieren
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 225 g amandelmeel (klik)
- 25 g eiwitpoeder (klik)
- 3 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 50 g bessen
- 50 g frambozen
Bereidingswijze
Mix alle ingrediënten behalve het fruit tot een luchtig en egaal mengsel. Meng als laatst het fruit erdoor, schep het geheel in de bakvorm en strooi nog een beetje fruit bovenop. Bak de cake 45-50 minuten goudbruin in de oven. Haal de cake uit de oven, laat het afkoelen en snijd de cake in 12 plakjes. Strooi er eventueel nog wat poedersuikervervanger over.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cake, frambozen, witte chocolade,