Cake met roomkaas en witte chocolade

De drukte van de pre-sale is wat gaan liggen en er ontstaat weer meer ruimte voor nieuwe kook en bak inspiratie! Wij hebben nog een hele week vakantie en gaan morgen heerlijk een dagje naar de speeltuin. Ik heb dus nog even gauw een cake gebakken zodat we die kunnen meenemen! Heerlijk met roomkaas, bosbessen, frambozen, witte chocolade en een vleug vanille.

Ik heb de cake gebakken in deze bakvorm.

Ingrediënten 12 plakken

2,8 khd per plakje

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 150c.
Mix alle ingrediënten behalve het fruit tot een luchtig en egaal mengsel. Meng als laatst het fruit erdoor, schep het geheel in de bakvorm en strooi nog een beetje fruit bovenop. Bak de cake 45-50 minuten goudbruin in de oven. Haal de cake uit de oven, laat het afkoelen en snijd de cake in 12 plakjes. Strooi er eventueel nog wat sukrin melis over.

Geniet! X

Bestel mijn boek voor meer exclusieve recepten:

2 Comments

  1. Waarom is de wijnsteenpoeder door gestreept?

  2. Ik heb deze zonder de witte chocolade gemaakt (niet in huis) en dat ingevuld door extra roomkaas. Heel erg lekker!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.