Ingrediënten
- 10 inktvisringen
- 3 el parmezaanse kaas
- snufje paprikapoeder
- snufje knoflookpoeder
- snufje gedroogde peterselie
- schijfje citroen
Aoli:
- 2 el mayonaise
- 1 el olijfolie
- 1/2 teentje knoflook
- 1/4 tl mosterd
- kneepje citroensap
- snufje gedroogde peterselie
Bereidingswijze
Meng de Parmezaanse kaas met de knoflookpoeder, paprikapoeder en peterselie.
Giet een klein scheutje kokosolie over de inktvisringen en haal de inktvisringen door het Parmezaanse kaas mengsel.
Leg de inktvisringen 7a8 minuten in de airfryer op 180c.
Maak ondertussen de aoli door alle ingredienten bij elkaar te mengen.
Serveer de Calamares met een schijfje citroen en dip ze in een beetje aoli!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, inktvis, calamaris, borrel,