Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
Bodem:
- 60 g gesmolten roomboter
- 40 g amandelmeel (klik)
- 125 g kokosmeel (klik)
- 1 eiwit
- 1 el kaneel
- 15 g bruine suikervervanger (klik)Â
Vulling:
- 150 g smeltchocolade (klik)
- 500 g roomkaasÂ
- 40 g bruine suikervervanger (klik)
- 4 tl vanille-extract (klik)
- 4 eieren en eidooier
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Vet de springvorm in.
Meng alle ingrediënten, doe de bodem in de springvorm en druk het goed aan.
Doe de bodem 20 minuten in de oven.
Maak ondertussen de vulling door de chocolade au bain-marie te smelten.
Mix de roomkaas met de bruine suikervervanger, vanille en doe de eieren er 1 voor 1 bij.
Giet de vulling over de bodem en doe daarna de gesmolten chocolade erbij.
Gebruik een sateprikker om de chocolade op z’n marbles te mengen en doe de cheesecake tot slot 50-55 minuten in de oven.
Laat de cheesecake goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cheesecake, taart, marble, chocolade