Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chocolade marble cheesecake!

  • Bereidingstijd: 1 uur en 30 minuten
  • Porties: 8 punten
  • Aantal koolhydraten: 5 g khd per punt

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Vet de springvorm in.
Meng alle ingrediënten, doe de bodem in de springvorm en druk het goed aan.
Doe de bodem 20 minuten in de oven.

Maak ondertussen de vulling door de chocolade au bain-marie te smelten.
Mix de roomkaas met de bruine suikervervanger, vanille en doe de eieren er 1 voor 1 bij.
Giet de vulling over de bodem en doe daarna de gesmolten chocolade erbij.
Gebruik een sateprikker om de chocolade op z’n marbles te mengen en doe de cheesecake tot slot 50-55 minuten in de oven.

Laat de cheesecake goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cheesecake, taart, marble, chocolade