Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 185 g geraspte en uitgeknepen courgette
- 100 g amandelmeel (klik hier)
- 20 g cacaopoeder
- 25 g eiwitpoeder (klik hier)
- 50 g bruine suikervervanger (klik hier)
- 50 g gesmolten roomboter
- 2 tl vanille-extract (klik hier)
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik hier)
- snufje zout
Topping:
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Rasp de courgette en knijp het vocht uit.
Meng courgette met alle ingrediënten (behalve de topping) tot een egaal beslag en schep het in de bakvorm.
Bak de brownies 25 minuten in de oven.
Laat het afkoelen en smelt ondertussen de chocolade au bain-marie.
Verdeel de chocolade over de brownie en snijd het in 20 stukjes.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, brownies, brownie, chocolade, cacao, gebak, suikervrij,