Ingrediënten
- 375 g bloemkool
- 50 g uien
- 1 teentje knoflook
- 100 g peen
- 300 g gehakt
- 2 el kokosolie
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprikapoeder
- 1/4 tl nootmuskaat
- 1/4 tl korianderpoeder
- 1/4 tl gemberpoeder
- 3 el sojasaus
- 1 blik gepelde tomaten
- 75 g geraspte kaas
Bereidingswijze
Snijd de bloemkool in roosjes en kook het beetgaar in een pan met water.
Verwarm de oven op 160c.
Snijd het uitje en de knoflook fijn en de peen in stukjes.
Fruit de ui, knoflook en peen in een pan met kokosolie en voeg na 2 minuten aan het gehakt toe en bak het rul.
Strooi de kruiden bij het gehakt in de pan met de sojasaus en de gepelde tomaten.
Bak het gehakt rul en schep het geheel in een ovenschaal.
Strooi de geraspte kaas erover en bak het gerecht 25 minuten in de oven.