Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 1 ei
- 60 g amandelmeel (klik)
- 5 g eiwitpoeder (klik)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 10 g gesmolten roomboter
- 50 g volle kwark
- 1/2 tl vanille-extract (klik)
- 10 g bruine suikervervanger (klik)
- 25 g frambozen
Topping:Â
Bereidingswijze
Verwarm de pannenkoekenmaker en draai het knopje met het streepje recht in het midden.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Vet de bakvorm in met een beetje olie en verdeel het mengsel over de 2 bakvormpjes.
Bak de frabozencakejes ongeveer 6 minuten in de pannenkoekenmaker.
Garneer de cakejes tot slot met framboosjes, salty caramel saus en poedersuikervervanger. Deze stroopvervanger of caramel is er ook heerlijk bij!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, cake, cakeje, frambozen, pannenkoekenmaker,