Frambozencakejes uit de pannenkoekenmaker!

Gisteren heb ik met de pannenkoekenmaker de currybroodjes gebakken en deze overheerlijke frambozencakejes! Wat een feest om in het weekend te ontbijten met deze beauties, en de caramelsaus maakt het feestje helemaal af! Na het maken van de cakejes bedacht ik mij dat het ook fantastisch is om hier een laagjes taart van te maken. 

Meer recepten met de pannenkoekenmaker vind je hier!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Frambozencakejes uit de pannenkoekenmaker!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 3 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.



Bereidingswijze

Verwarm de pannenkoekenmaker en draai het knopje met het streepje recht in het midden.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Vet de bakvorm in met een beetje olie en verdeel het mengsel over de 2 bakvormpjes.
Bak de frabozencakejes ongeveer 6 minuten in de pannenkoekenmaker.

Garneer de cakejes tot slot met framboosjes, salty caramel saus en poedersuikervervanger. Deze stroopvervanger of caramel is er ook heerlijk bij!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, cake, cakeje, frambozen, pannenkoekenmaker,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.