Ingrediënten
- 20 g koolhydraatarme witte chocolade (klik hier)
- 100 ml slagroom
- 100 g mascarpone
- 25 g bruine suikervervanger (klik)
- 50 g frambozen
- 1/2 tl vanille-extract (klik)
- 10 g bessen
- 10 g frambozen
- 5 g koolhydraatarme witte chocolade (klik)
Bereidingswijze
Smelt de 20 g witte chocolade au bain marie en laat het afkoelen.
Mix ondertussen de slagroom, mascarpone, bruine suikervervanger, frambozen en vanille romig.
Voeg de gesmolten chocolade toe en roer het tot een romig mengsel.
Verdeel de mousse over 3 glaasjes en garneer de mousse met de frambozen, bessen en fijngesneden witte chocolade.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, witte, chocolade, mousse, fruit, fruitig, fruitige, romig,