Fruit mousse met witte chocolade

De tweede challenge is deze romige fruitige mousse geworden met witte chocolade. Ik ben gek op witte chocolade, en dat in combinatie met een mousse en fruit maakt dit dessert een hit! Hij is eenvoudig om te maken en goed te gebruiken als basis. Probeer bijvoorbeeld eens deze koolhydraatarme melk of pure chocolade. Of heerlijke kleine brokjes van deze chocoladerepen. 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Fruit mousse met witte chocolade

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 3
  • Aantal koolhydraten: 5 g khd per portie

Ingrediënten


Bereidingswijze

Smelt de 20 g witte chocolade au bain marie en laat het afkoelen.
Mix ondertussen de slagroom, mascarpone, bruine suikervervanger, frambozen en vanille romig.
Voeg de gesmolten chocolade toe en roer het tot een romig mengsel.
Verdeel de mousse over 3 glaasjes en garneer de mousse met de frambozen, bessen en fijngesneden witte chocolade.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, witte, chocolade, mousse, fruit, fruitig, fruitige, romig,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.