Ingrediënten
- 125 g amandelmeel (klik)
- 10 g psylliumvezels (klik)
- 5 g gist
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 250 ml warm water
- 3 eieren
- snufje zout
- 100 g roomkaas
- 5 g tomatenpuree
- 25 g geraspte kaas
Bereidingswijze
Meng de amandelmeel, psylliumvezels, gist, wijnsteenbakpoeder en Italiaanse kruiden.
Voeg het water toe en laat het even rusten.
Splits de eieren mix de eiwitten stijf met zout.
Meng de stijfgeklopte eiwitten, eidooiers met roomkaas bij het deeg en meng het luchtig.
Verdeel het deeg over de 8 bakvormpjes, strooi de geraspte kaas erover en bak de broodjes 30a35 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, brood, broodjes, keto, glutenvrij,