Gekruide broodjes!

Vandaag heb ik deze heerlijk gekruide broodjes gemaakt! Lekker zacht en luchtig en overigens heerlijk ook als tosti. Ik heb de broodjes belegd met salami, kaas en rucola en in het tosti ijzer gebakken en wat was het smullen!

De broodjes zijn eenvoudig in te vriezen en leent zich goed voor eigen smakelijke variaties!

Kijk hier voor meer broodjes recepten!

Ik heb de broodjes met deze BPA-vrije bakvorm gebakken.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Broodjes!

  • Bereidingstijd: 50 minuten
  • Porties: 8 broodjes
  • Aantal koolhydraten: 1,5 g khd per broodje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng de amandelmeel, psylliumvezels, gist, wijnsteenbakpoeder en Italiaanse kruiden.
Voeg het water toe en laat het even rusten.
Splits de eieren mix de eiwitten stijf met zout.
Meng de stijfgeklopte eiwitten, eidooiers met roomkaas bij het deeg en meng het luchtig.

Verdeel het deeg over de 8 bakvormpjes, strooi de geraspte kaas erover en bak de broodjes 30a35 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, brood, broodjes, keto, glutenvrij,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.