Ingrediënten
Muffins:
- 125 g amandelmeel
- 25 g eiwitpoeder
- 2 el erythritol kaneel (erythritol producten kopen)
- 50 g gesmolten roomboter
- 125 g roomkaas
- 1 ei
- 1 tl wijnsteenbakpoeder
- snufje zout
Glazuur:
- 10 g gesmolten roomboter
- 10 ml ongezoete amandelmelk
- 50 g erythritol poeder (kopen)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180c.
Meng de ingrediënten van de muffins tot een egaal beslag en verdeel het over 4 muffin vormpjes.
Bak de muffins 25 minuten in de oven.
Maak ondertussen het glazuur door de boter te smelten en te mengen met de melk en erythritol poeder.
(Voeg eventueel meer melk of poeder toe om de juiste dikte te krijgen.)
Laat de muffins afkoelen en sprenkel het glazuur tot slot over de muffins.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, muffin, muffins, kaneel,