Ingrediënten
- 150 g broccoli
- 100 g curry pasta
- 3 limoen blaadjes
- 200 ml kokosmelk
- 12Â garnalen
- 50 g doperwten
- 50 g kousenband
- 100 g courgette
- 1 kip bouillonblokje
- scheutje water
Bereidingswijze
Snijd de broccoli in grove roosjes en blancheer het enkele minuten in een pan met water.
Verwarm de currypasta in een pan met een beetje olie en voeg daar de limoenblaadjes aan toe.
Schenk na enkele minuten de kokosmelk erbij met daarbij de doperwten en kousenband en laat het geheel pruttelen.
Snijd ondertussen de courgette in dunne plakjes en voeg na ongeveer 5 minuten de courgette, broccoli, bouillon en een scheut water toe (ongeveer 200ml).
Laat de curry nog even pruttelen en serveer de curry met bijvoorbeeld rijst van groenten.
Notities
Ik heb geen pepers toegevoegd aan de curry omdat Trev ook mee eet. Als je van pittig eten houdt kun je altijd peper mee malen bij de curry!
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, keto, curry, low carb, garnalen, thais, groen, groene,