Ingrediënten
- 200 g broccoli
- 25 g rode puntpaprika
- 35 g kastanjechampignons
- 10 g rode ui
- 50 g tommies
- 200 g creme fraiche
- 5 eieren
- 50 g geraspte kaas
- 1/2 blokje groentebouillon
- 1/2 el pizzakruiden
- 30 g geraspte kaas
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Snijd de broccoli in roosjes en kook de broccoliroosjes ongeveer 5 minuten in een pan met kokend water.
Snijd ondertussen de groenten in stukjes en doe het in een kom.
Voeg daar de crème fraiche, eieren, geraspte kaas, bouillon en pizzakruidenmix aan toe en meng het geheel.
Schenk het geheel in een springvorm, strooi het overige kaas over de hartige taart en bak de hartige taart 35a40 minuten in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, hartig, hartige, taart,