Omschrijving
Gebruik deze rasp om courgette slierten te maken of deze veggie ricer om rijst te maken van groenten. Heerlijk bij de Indische stoof!
Ingrediënten
- 700 g runderlappen
- 2 teentjes knoflook
- 50 g uien
- 100 g rode paprika
- peper
- 2 el azijn
- 3 el sojasaus
- 2 laurierblaadjes
- 2 tl sambal
- snufje chiliflakes
- 1 tl kurkuma
- 1 tl gemalen korianderzaad
- 1 tl gemberpoeder
- 1 tl komijnpoeder
- 1/4 tl cayennepeper
- 200 ml romige kokosmelk
Bereidingswijze
Snijd de runderlappen in grove stukken en leg het in de slowcooker.
Kneus de knoflooktenen en snijd de ui in grove blokjes.
Voeg het samen met de rest van de ingrediënten bij de runderlappen en stel de slowcooker 2 uur in op high en daarna 4 uur op slow.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, indisch, indische, stoof, stoofpot, slowcooker,