Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 150 g amandelmeel (klik)
- 35 g lijnzaadmeel (klik)
- 1 eiwit
- 25 g gesmolten roomboter
- 15 g erythritol (klik)
- 2 el kaneel (ook lekker met cacaopoeder of koekkruiden)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160c.
Meng de gesmolten boter met rest van de ingrediënten.
Spreid het mengsel uit over een vel bakpapier en druk het aan met de bolle kant van een lepel, (ik maak de crunchies ongeveer 0.5cm dik)
Bak de kaneel crunchies in de oven voor ongeveer 25 minuten.
Laat het afkoelen en breek de crunchies in stukjes.
Notities
Heerlijk met griekse yoghurt, dessert of als taartbodem.
Bewaar ze droog in een bakje!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kaneel, crunchies, ontbijt, muesli, Cruesli,