Omschrijving
Je kan de koekjes bakken met deze bakmat.
Ingrediënten
- 150 g amandelmeel (klik)
- 1 tl gemberpoeder
- 1/2 tl kruidnagelpoeder
- 1/2 tl nootmuskaat
- 1 afgestreken el kaneel
- 1 afgestreken el kardemom
- 1/2 tl xanthaangom (klik)
- snufje zout
- 1/2 tl vanille-extract (klik)
- 75 g bruine suikervervanger (klik)
- 50 g stroopvervanger (klik)
- 85 g gesmolten roomboter
- 1 ei
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een homogene massa en draai 20 balletjes van het deeg.
Leg de balletjes op een vel bakpapier of een bakmat en druk ze een beetje plat.
Bak de koekjes 30 minuten goudbruin in de oven.
Laat de koekjes goed afkoelen zodat ze lekker krokant worden.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kardemom, koekjes, koek