Kardemom koekjes

Ik heb gisteren ook deze kardemom koekjes gebakken voor de challenge maar was in de veronderstelling dat ze waren mislukt. Ze voelden namelijk erg zacht aan, dus heb ik ze in de oven gelaten en ben ze eigenlijk vergeten. Gisteravond haalde ik ze er weer uit en tot mijn verbazing waren ze perfect krokant en ook nog eens verdomt lekker geworden! Dat noem ik nog eens een heerlijke een aangename verrassing!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kardemom koekjes

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 20
  • Aantal koolhydraten: 0,5 g khd per koekje

Omschrijving

Je kan de koekjes bakken met deze bakmat.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een homogene massa en draai 20 balletjes van het deeg.
Leg de balletjes op een vel bakpapier of een bakmat en druk ze een beetje plat.
Bak de koekjes 30 minuten goudbruin in de oven.
Laat de koekjes goed afkoelen zodat ze lekker krokant worden.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kardemom, koekjes, koek

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

2 Comments

  1. Is het 7,5 of 75 gram sukrin gold?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.