Kardemom koekjes

Ik heb gisteren ook deze kardemom koekjes gebakken voor de challenge maar was in de veronderstelling dat ze waren mislukt. Ze voelden namelijk erg zacht aan, dus heb ik ze in de oven gelaten en ben ze eigenlijk vergeten. Gisteravond haalde ik ze er weer uit en tot mijn verbazing waren ze perfect krokant en ook nog eens verdomt lekker geworden! Dat noem ik nog eens een heerlijke een aangename verrassing! πŸ₯°
Je kan de koekjes bakken met deze bakmat. (klik hier)

IngrediΓ«nten 20 koekjes

0.5 g khd per koekje

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediΓ«nten tot een homogene massa en draai 20 balletjes van het deeg.
Leg de balletjes op een vel bakpapier of een bakmat en druk ze een beetje plat.
Bak de koekjes 30 minuten goudbruin in de oven.
Laat de koekjes goed afkoelen zodat ze lekker krokant worden.

Geniet! X

2 Comments

  1. Is het 7,5 of 75 gram sukrin gold?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.