Ingrediënten
- 100 g blauwe bessen
- 200 g frambozen
- 20 g erythritol  (klik)
- 2 tl vanille-extract (klik)
- snuf koekkruiden
Crust:
- 50 g roomboter
- 100 g amandelmeel (klik)
- 1 eiwit van een (s) eitje
- 50 g bruine suikervervanger (klik)
- 1 tl vanille-extract (klik)
- snufje koekkruiden
Optioneel: Slagroom
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Verwarm de bessen en frambozen ondertussen in een pannetje, stamp zachtjes de bessen een beetje open en voeg de sukrin, vanille en koekkruiden toe.
Giet het geheel in het ovenschaaltje.
Kneed ondertussen de boter met amandelmeel, eiwit, bruine suikervervanger, vanille-extract en de koekkruiden.
Kruimel het vervolgens over het fruit heen en bak de cobbler tot slot ongeveer 25 minuten in de oven totdat het mooi goudbruin is geworden.
Het is heerlijk met een verse toef romige slagroom!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cobbler, crumble, gebakje, gebak,