Koolhydraatarme Cobbler met bessen!


Hoe lekker is het om het weekend in te luiden met een heerlijke warme blauwe bessen en frambozen cobbler met een dit room!
Dat is toch maximaal genieten?
Als het je nog even te gek is, kan hij ook perfect bij een thee momentje of dessert verorberd worden.
De cobbler was een verzoekje van de Wednesday Challenge, en een hele lekkere!
Het is eigenlijk een soort van crumble, maar dan net even iets anders ☝🏼
Ik heb de cobbler gemaakt in een schaaltje van 21diacm!
 
Hier komt het recept:

Ingrediënten 4 personen

 2.75 khd per portie

Crust:

Optioneel: Slagroom

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Verwarm de bessen en frambozen ondertussen in een pannetje, stamp zachtjes de bessen een beetje open en voeg de sukrin, vanille en koekkruiden toe.
Giet het geheel in het ovenschaaltje.
Kneed ondertussen de boter met amandelmeel, eiwit, sukrin gold, vanille-extract en de koekkruiden.
Kruimel het vervolgens over het fruit heen en bak de cobbler tot slot ongeveer 25 minuten in de oven totdat het mooi goudbruin is geworden.

Het is heerlijk met een verse toef romige slagroom!

Geniet en alvast een fijn weekend! X

met de Sukrin, vanille en koekkruiden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.