Cobbler met bessen

Hoe lekker is het om het weekend in te luiden met een heerlijke warme blauwe bessen en frambozen cobbler met een dit room! Dat is toch maximaal genieten? Als het je nog even te gek is, kan hij ook perfect bij een thee momentje of dessert verorberd worden. De cobbler was een verzoekje van de Wednesday Challenge, en een hele lekkere! Het is eigenlijk een soort van crumble, maar dan net even iets anders.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Cobbler met bessen!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 2.8 g khd per portie

Ingrediënten

  • 100 g blauwe bessen

Crust:

Optioneel: Slagroom


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Verwarm de bessen en frambozen ondertussen in een pannetje, stamp zachtjes de bessen een beetje open en voeg de sukrin, vanille en koekkruiden toe.
Giet het geheel in het ovenschaaltje.
Kneed ondertussen de boter met amandelmeel, eiwit, bruine suikervervanger, vanille-extract en de koekkruiden.
Kruimel het vervolgens over het fruit heen en bak de cobbler tot slot ongeveer 25 minuten in de oven totdat het mooi goudbruin is geworden.

Het is heerlijk met een verse toef romige slagroom!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cobbler, crumble, gebakje, gebak,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.