Omschrijving
Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!
Ingrediënten
- 50 g amandelmeel (klik)
- 10 g kokosmeel (klik)
- 2 tl wijnsteenbakpoeder
- snufje zout
- 7 g psylliumvezels
- 1 xl ei
- 10 g gesmolten roomboter
- 100 g Griekse yoghurt
- 50 g warm water
- snufje oregano
- snufje knoflookpoeder
- snufje paprikapoeder
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c. Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag en laat het enkele minuten staan.
(als je merkt dat het beslag te slap is, voeg je extra kokosmeel toe en als het beslag te stevig is, voeg je een beetje Griekse yoghurt toe)
Verdeel het beslag in tweeën en bak de pitabroodjes ongeveer 25a30 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, broodje, broodjes, pita,