Koolhydraatarme en glutenvrije pita broodjes!

Koolhydraatarme en glutenvrije pita broodjes!


Ik heb gisteren een tweede challenge gemaakt omdat er al een paar weken werd gevraagd om pita broodjes!
Heerlijk met shoarma of belegd met kaas en ander lekkers voor in de tosti ijzer!

Hier is het recept van deze leuke pitabroodjes!

Ingrediënten 2 broodjes

 3 khd per broodje

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag en laat het enkele minuten staan.
(als je merkt dat het beslag te slap is, voeg je extra kokosmeel toe en als het beslag te stevig is, voeg je een beetje Griekse yoghurt toe)
Verdeel het beslag in tweeën en bak de pitabroodjes ongeveer 25a30 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.

Ik heb een beschuitvorm gebruikt, maar je kan het ook zonder doen of een andere bakvorm gebruiken!

Geniet! X

2 Reacties

  1. Ik heb een vraag ; op hoeveel graden heb jij de pittabroodjes gebakken ? Alvast bedankt..

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*