Omschrijving
Gebruik deze veggie ricer om rijst te maken van groenten. Heerlijk bij de gehaktballen!
Ingrediënten
- 1 kilo gehakt
- 25 ml sojasaus
- 2 tl sambal
- 1 ei
- 15 g mosterd
- snuf peper
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl korianderpoeder
- 1 tl gemberpoeder
- 2 tl nootmuskaat
- 1 el paprikapoeder
- 400 g passata
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten (behalve de passata) en zorg dat alle kruiden goed verdeeld is over het gehakt.
Maak er 20 balletjes van en leg ze in de slowcooker.
Verdeel de passata over de gehaktballetjes en zet de slowcooker 1 uurtje op high en 3 uurtjes op low.
Zo makkelijk is koken met de slowcooker!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, balletjes, slowcooker, gehakt, gehaktbal, gehaktballen,