Vandaag heb ik een overheerlijk gehaktballen uit de slowcooker gemaakt. Mega easy en zo mals en smaakvol! Wat mij ook erg lekker lijkt, is de gehaktballen in combinatie met deze stokbroodjes. Lekker dippen in de saus.
Je kunt pasta’s van groenten eten bij de gehaktballetjes. Courgetti, tagliatelle van koolraap, spaghetti van wortel of natuurlijk deze koolhydraatarme pasta’s uit mijn winkeltje.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Print
Koolhydraatarme gehaktballen uit de slowcooker!
- Bereidingstijd: 4 uur en 20 minuten
- Porties: 4 (20 balletjes)
- Aantal koolhydraten: 3.7 g khd per portie
Omschrijving
Gebruik deze veggie ricer om rijst te maken van groenten. Heerlijk bij de gehaktballen!
Ingrediënten
- 1 kilo gehakt
- 25 ml sojasaus
- 2 tl sambal
- 1 ei
- 15 g mosterd
- snuf peper
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl korianderpoeder
- 1 tl gemberpoeder
- 2 tl nootmuskaat
- 1 el paprikapoeder
- 400 g passata
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten (behalve de passata) en zorg dat alle kruiden goed verdeeld is over het gehakt.
Maak er 20 balletjes van en leg ze in de slowcooker.
Verdeel de passata over de gehaktballetjes en zet de slowcooker 1 uurtje op high en 3 uurtjes op low.
Zo makkelijk is koken met de slowcooker!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, balletjes, slowcooker, gehakt, gehaktbal, gehaktballen,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Gebruik je hier half-om-half of rundergehakt?
Deze favoriet komt absoluut ook op het Kerstmenu te staan 🙂