Koolhydraatarme gehaktballen uit de slowcooker!

Koolhydraatarme gehaktballen uit de slowcooker!


Vandaag heb ik een overheerlijk gehaktballen uit de slowcooker recept voor jullie!
Mega easy en zo mals en smaakvol! Lekker met courgetti of bijvoorbeeld bloemkool of broccoli rijst. 

Wat mij ook erg lekker lijkt, is de gehaktballen in combinatie met deze stokbroodjes! (klik hier)

Hieronder is het recept te vinden.

Ingrediënten 20 gehaktballetjes (4 personen)

3.7 khd per persoon

  • 1 kilo gehakt
  • 20 ml sojasaus
  • 2 tl sambal
  • 1 ei
  • 5 g mosterd
  • snuf peper
  • snuf uienpoeder
  • snuf knoflookpoeder
  • 400 g passata

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediënten (behalve de passata) en zorg dat alle kruiden goed verdeeld is over het gehakt.
Maak er 20 balletjes van en leg ze in de slowcooker.
Verdeel de passata over de gehaktballetjes en zet de slowcooker 1 uurtje op high en 3 uurtjes op low.

Zo makkelijk is koken met de slowcooker!

Geniet X

2 Reacties

  1. Gebruik je hier half-om-half of rundergehakt?

  2. Theresia Rook

    Deze favoriet komt absoluut ook op het Kerstmenu te staan 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*