Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 150 g amandelmeel (klik)
- 50 g kokosmeel (klik)
- 35 g gesmolten roomboter
- 60 ml ongezoete amandelmelk (of slagroom)
- 1 ei
- 50 g bruine suikervervanger (klik)
- 3 tl koekkruiden
- 1 tl xanthaangom (klik)
- snufje zout
- stroopvervanger (klik)
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten samen behalve de stroopvervanger en maak er een stevig mengsel van.
Verdeel het mengsel in achten en maak er bolletjes van.
Verwarm het kniepertjesijzer, leg een bolletje in het midden en druk het ijzer dicht.
Haal het koekje uit het ijzer als het goudbruin is geworden (ik heb het met een kaasschaaf gedaan) en laat het afkoelen.
Herhaal dit totdat de bolletjes op zijn. Ik heb voor het mooie de koeken rond uitgestoken.
Doe de stroop tussen 2 koeken.
Notities
De snippers zijn ook heerlijk! Doe die lekker door de yoghurt of home made ijs!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, stroop, stroopwafel, stroopwafels,