Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme kletskoppen!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 14
  • Aantal koolhydraten: 0.7 g khd per koekje

Ingrediënten

 

Topping:

  • 10 g pinda’s

 

 

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Stamp de pinda’s in kleine grove stukjes.
Meng het vervolgens met de rest van de ingrediënten behalve de pinda’s voor de topping tot een egaal mengsel.
Maak 14 hoopjes van het mengsel en druk ze met de bolle kant van een lepel tot dunne kletskop koekjes.
Stamp de overige pinda’s in kleine grove stukjes en verdeel het over de 14 koekjes.
Bak de koekjes tot slot voor ongeveer 15a20 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.


Notities

Laat ze goed afkoelen, dan zijn ze lekker crispy! En hoe dunner hoe krokanter ze worden.

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kletskop, kletskoppen, koek, koekjes, koekje, pinda,