Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme krentenbollen/rozijnenbollen

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 3.1 khd per bolletje

Ingrediƫnten


Bereidingswijze

Meng alle ingrediƫnten tot een egaal mengsel en laag het in een schaal, met en warme vochtige theedoek erbovenop, rijzen op een warme plek. (bijvoorbeeld in de oven op 30 graden voor een uurtje. Zorg ervoor dat de theedoek nat blijft)

Verwarm de oven dan op 160c.
Maak dan eventueel met behulp van natte handen, 6 bolletjes van het deeg en bak de krentenbolletjes 25 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kwark, bolletjes, brood, broodjes, krenten, rozijnen,