Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 120 g amandelmeel (klik)
- 25 g eiwitpoeder (klik)
- 150 g volle kwark
- 5 g psylliumvezels
- 20 g bruine suikervervanger (klik)
- 2 tl vanille-extract (klik)
- 10 g rozijnen (koolhydraatbeperkt, optioneel)
- 2 eieren
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Optioneel:
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en laat het enkele minuten rusten.
Verwarm de oven voor op 160c.
Maak 5 bolletjes van het mengsel (als het beslag niet stevig genoeg is kan je extra psylliumvezels toevoegen en als je niet van psylliumvezels houdt kan je eventueel een muffinvorm gebruiken), maak eventueel je handen nat zodat het niet teveel plakt.
Leg de bolletjes op een vel bakpapier en bak de bolletjes 25 minuten in de oven.
Notities
Garneer eventueel de bolletjes met pitjes of zaden als je dat lekker vindt!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kwark, bolletjes, brood, broodjes,