Omschrijving
Ik heb ze gemaakt indeze bakvorm.
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
Koek
- 125 g amandelmeel (klik)
- 1 eiwit van een ei
- 25 g gesmolten roomboter
- 15 g erythritol (klik)
- 1/4 tl vanille-extract (klik)
Vulling:
- 40 g eiwitpoeder (klik)
- 45 g caramel stroopvervanger (klik)
- 20 g pindakaas
- 40 ml water
2e Vulling:
- 40 g pindakaas
- 35 g caramel stroopvervanger (klik)
Coating:
- 20 g pinda’s
- 150 g smeltchocolade (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten voor de koek tot een egaal mengsel, verdeel het mengsel over de 5 vormpjes en bak de koekjes 20 minuten in de oven.
Maak ondertussen de 1e laag vulling door de eiwitpoeder, caramel stroop, pindakaas en water te mengen en zet het apart.
Meng de pindakaas en sirup in een apart bakje .
Maal de pinda’s in grove stukjes.
Smelt de chocolade au-bain marie.
Laat de koekjes afkoelen, haal ze voorzichtig ui de vormpjes en verdeel de eerste laag van de vulling over de koekjes met de 2e laag vulling erbovenop.
(maak de handen nat zodat de vulling niet aan je handen blijft plakken)
Strooi de pinda’s erbovenop en laat het in de koelkast uitharden.
Haal de repen door de gesmolten chocolade en laat ze nogmaals uitharden in de koelkast.