Omschrijving
Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!
Ingrediënten
- 100 g amandelmeel (klik)
- 100 roomkaas
- 1 ei
- 15 g erythritol (klik)
- 20 g gesmolten roomboter
- 1 tl wijnteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 2 tl cacaopoeder
Vulling:
- 125 g mascaprone
- 50 ml slagroom
- 15 g erythritol (klik)
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 1 zakje oplos espressopoeder
- Garnering: Aardbeien of ander rood fruit
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten voor de cake tot een egaal mengsel en verdeel het over de 2 bakvormpjes.
Bak de cakejes 25 minuten in de oven.
Maak ondertussen de vulling door de mascarpone en slagroom lobbig te mengen met de erythritol, vanille en espressopoeder.
Laat de cakejes goed afkoelen. Verdeel het mengsel bovenop de 2 cakejes en stapel de cakejes op elkaar. Garneer het mini mokka taartje tot slot met aardbeien en amandelschaafsel.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, mokka, taart, taartjes, koffie, gebak