Koolhydraatarme mini mokka taartje!

Ik heb een super easy en overheerlijk Moederdagtaartje gemaakt! Hij is zo makkelijk ok te maken dat zelfs de kids de moeders kunnen verrassen met dit lekkers.

Naast dat het een moederdagtaartje is kan hij natuurlijk ook gewoon voor andere momenten gemaakt worden waar je trek hebt in lekkers.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme mini mokka taartje!

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 7 g khd per portie

Omschrijving

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!


Ingrediënten

Vulling:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten voor de cake tot een egaal mengsel en verdeel het over de 2 bakvormpjes.
Bak de cakejes 25 minuten in de oven.

Maak ondertussen de vulling door de mascarpone en slagroom lobbig te mengen met de erythritol, vanille en espressopoeder.

Laat de cakejes goed afkoelen. Verdeel het mengsel bovenop de 2 cakejes en stapel de cakejes op elkaar. Garneer het mini mokka taartje tot slot met aardbeien en amandelschaafsel.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, mokka, taart, taartjes, koffie, gebak

2 Comments

  1. Hetty Peeters

    Welk merk espresso oplospoeder gebruik je zelf hiervoor?

  2. Laurentina van Kinderen

    de bakvormpjes hoeveel doorsnee zijn die ?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.