Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 35 g macadamia noten
- 35 g pecannoten
- 10 g kokosolie
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 150 g stroopvervanger (klik hier)
- 70 g eiwitpoeder (klik hier)
Bereidingswijze
Hak de noten in grove stukken.
Smelt de kokosolie.
Kneed alle ingrediënten tot een geheel met je handen. (het is lekker plakkerig) en maak er een vierkante plak van met behulp van bakpapier.
Laat het even uitharden in de koelkast en snijd de nougat in 18 blokjes.
Notities
Blijft de nougat zacht? Leg het dan 30 minuten in de vriezer zodat het kan uitharden. Snijd het daarna in stukjes.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, nougat, snoep,