Omschrijving
Ik heb deze bakvorm gebruikt.
Ingrediënten
- 4 eieren
- 225 g volle kwark
- 225 g amandelmeel (klik)
- 25 g eiwitpoeder (klik)
- 75 g bruine suikervervanger (klik)
- 35 g stroop vervanger (klik)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 1 tl kruidnagelpoeder
- 1 afgestreken el kaneelpoeder
- 2 tl nootmuskaatpoeder
- 1 tl gemberpoeder
- 1 flinke el koekkruiden
- 25 g gesmolten roomboter
Topping:Â
- 5 g pompoenpitten
- 20 pecannoten
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Mix de eieren luchtig met de kwark.
Meng vervolgens de rest van de ingrediënten tot een egaal luchtig mengsel en giet het de bakvorm.
Verdeel de pompoenpitten en pecannoten over de ontbijtkoek en bak de ontbijtkoek 35 minuten in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, ontbijt, ontbijtkoek, cake, brood